De Anjou Rouge van Château de Fesles is soepel en elegant, met zijdezachte tannines. Een plezierwijn die het best jong gedronken wordt. Fruitige en evenwichtige neus. We vinden aroma's van rijp rood fruit (kersen, frambozen).
Volle rode wijn met tonen van rijpe zwarte bessen, drop, ceder, iets eiken en een hintje rode peper. Een gebalanceerde verfijnde wijn met veel structuur en rijpe tannines.
Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Cabernet Franc
De geur is complex met rijpe gele appel, gele pruim, witte bloemen zoals witte roos, een hint van specerijen en een intense, verfijnde en fruitige smaak
Clément and Florian Berthier combine traditional and modern-day practices to carry out the mission conferred upon them by their father:
to preserve the family heritage with the same diligence.
Clément and Florian Berthier combine traditional and modern-day practices to carry out the mission conferred upon them by their father:
to preserve the family heritage with the same diligence.
Field blend of local varieties: Tinto Fino, Navarro, Valenciano, Albillo and others.
Planting density 3,800 vines/ha
100% organic
Deze wijn is gemaakt van 90% Castelao en 10% Shiraz druiven. De fermentatie vindt plaats in roestvrijstalen vaten met gecontroleerde temperatuur en uitgebreide maceratie. Vervolgens wordt hij 4 maanden gerijpt op Frans eiken.
Massenez Framboise Eau-de-Vie is vervaardigd op basis van een recept uit 1913. De exacte samenstelling is altijd een goed bewaard geheim gebleven. Verwacht een smaakvolle Eau-de-Vie met heerlijke invloeden van frambozen. De smaken zijn goed gebalanceerd.