Gemaakt van biologisch verbouwde druiven, biedt Rosso di Montalcino aroma's van rijp donker fruit, bewerkte aarde en leer. De vooraanstaande smaak doet denken aan kersen gemarineerd in likeur, zoethout en sinaasappelzeste, naast taaie tannines.
Expressief en levendig met relatief zachte tannines voor Nebbiolo. Zuivere afdronk.
Diepe robijnrode kleur in het glas. Deze krachtige wijn biedt rijke smaken van donkere kersen en bramen, ondersteund door tonen van tabak, rozijnen en gedroogde vijgen. In de mond gevolgd door hints van bramen, iets vanille en chocolade, kaneel en koffie.
De Magnum van deze prachtige Amazone Riserva
Een elegante Vermentino met een prachtige complexiteit. In de geur delicate fruitaroma’s van citrus, abrikoos en gele perzik, naast wat aromatische kruiden. De smaak is harmonieus en met een frisse lange afdronk.
De Brunello di Montalcino van Gaja is afkomstig van Pieve Santa Restituta, het landgoed dat in 1994 werd aangekocht door Angelo Gaja.
Het is een zeer elegante Brunello met een mondvullende, rijpe structuur, zwoele tannines, confiture, kruidige houttonen
Deze wijn is rijk aan verwelkte rode bloemen in het sensorische profiel, wat zorgt voor een aangename en complexe geurervaring. Met een medium body en licht uitgesproken tannines, biedt deze Sangiovese een perfecte balans tussen kracht en elegantie.
Aziende PietrosoWijnboerderij Pietroso ontstond in 1970 in Montalcino dankzij de passie van wijnmaker Domenico Berni. Zijn doel was het produceren van een gelimiteerde oplage van verfijnde wijnen als Brunello en Rosso di Montalcino.
Diepe robijnrode kleur in het glas. Deze krachtige wijn biedt rijke smaken van donkere kersen en bramen, ondersteund door tonen van tabak, rozijnen en gedroogde vijgen. In de mond gevolgd door hints van bramen, iets vanille en chocolade, kaneel en koffie.