Complexe wijn met karakteristieke smaak- en geurpalet. De helderrode wijn heeft een fijne geur van kers, kruidkoek en mooi geïntegreerde houttonen. De smaak is verfijnd met prettige, rijpe zuren en uitgesproken tonen van rijpe bessen.
Diepe robijnrode kleur in het glas. Deze krachtige wijn biedt rijke smaken van donkere kersen en bramen, ondersteund door tonen van tabak, rozijnen en gedroogde vijgen. In de mond gevolgd door hints van bramen, iets vanille en chocolade, kaneel en koffie.
Deze robijnrode wijn ademt elegantie en complexiteit. De neus onthult een rijk boeket van zwart fruit zoals pruimen, kersen en bramen, aangevuld met rood fruit, balsamico en kruidige tonen, met een hint van pure chocolade.
Sprankelend strogeel in kleur met een groene zweem. In de neus expressieve aroma's van citroen, limoen, grapefruit, ananas en mango met lichte tonen van toast, kamille, vanille en boter.
Angelo Gaja (1940) werd beroemd door zijn wereldwijd begeerde Piemontese wijnen. Inmiddels bezit hij ook twee domeinen in Toscane, te weten Ca’Marcanda in Bolgheri en Pieve Santa Restituta in Montalcino. De wijngaarden van Pieve Santa Restituta staan lout
ProefnotitieDe wijn heeft een zeer donkerrode kleur. De geur is intens en complex met aroma's van rozenblaadjes, rood fruit en specerijen. Een wijn met een zeer goede balans en een lange, prettige afdronk.
Gemaakt van biologisch verbouwde druiven, biedt Rosso di Montalcino aroma's van rijp donker fruit, bewerkte aarde en leer. De vooraanstaande smaak doet denken aan kersen gemarineerd in likeur, zoethout en sinaasappelzeste, naast taaie tannines.
De Magnum van deze prachtige Amazone Riserva
Granaatrood in het glas. Geuren van vanille, specerijen zoals nootmuskaat en laurier. Daarnaast ook tonen van rood fruit, rozen en drop.
Het in 2000 opgerichte Toscaanse wijnhuis van de charismatische Bibi Graetz heeft de afgelopen twintig jaar een ware cultstatus bereikt. Het wijnhuis kent met zijn eigenzinnige wijnen én kunstzinnige etiketten vele liefhebbers. Daar hoort ook de internati