De wijn is robijnrood van kleur en is opmerkelijk fris en fruitig van geur, met aroma’s van rode kers, pruim en bosbessen. Geaccentueerd door hints van pittige szechuan- en cayennepeper. De smaak van de wijn is genereus, met sappig rood fruit.
Gouden kleur, mooie fruitige en bloemige neus, openhartige en levendige aanval in de mond met tonen van citrus en mineraliteit, resulterend in een mooie persistentie.
Deze Meursault heeft een complex fruitboeket met aroma's van appel en peer, aangevuld met hints van wit steenfruit. Perfect houtgebruik tijdens de vinificatie zorgt voor krachtige aroma's van boter, vanille, noten en toast.
Een weelderige wijn, strokleurig met gouden reflecties. In de neus wordt zijn jeugd gekenmerkt door bloemige tonen en aroma’s van honing en hazelnoot. Na verloop van tijd versterken de aroma’s van abrikoos, perzik en hazelnoot.
Deze Condrieu, met zijn groene schittering, biedt een complex palet van aroma's zoals viooltjes, abrikozen, perziken, honing en gedroogd fruit, met een vettige structuur en een overvloed aan tropisch fruit in de afdronk.
De wijn heeft een schitterende diepe rode kleur. De neus is krachtig, complex en expressief met zwarte bessen, rook, specerijen, leer en zwarte olijven. . De smaak is krachtig, maar zijde zacht met een redelijk krachtige tannine structuur.
Complexe wijn met rijpe tonen van steenfruit, bijenwas, eiken en citrus. In de smaak licht filmend met een goede fruit-structuur en een ronde toch crispy afdronk. Zeer gastronomisch glas. Van deze wijn zijn slechts 4661 flessen gemaakt.
Geuren van verse walnoten, hazelnoten met geroosterde tonen van boter en Comté.
De Magnum van deze prachtige Amazone Riserva
Granaatrood in het glas. Geuren van vanille, specerijen zoals nootmuskaat en laurier. Daarnaast ook tonen van rood fruit, rozen en drop.
Deze Blanc de Noirs is de nieuwste aanwinst van Bruno Paillard en in 2023 op de markt gekomen. Er worden worden maar 5000 flessen van deze wijn gemaakt.
Pairs well with fish and white meats, dishes such as salmon quenelles, truffled liver terrine, or even a fattened hen in a Nantua sauce.