Rijk en geconcentreerd, diep expressief en genereus. In het bouquet vinden we tonen van mediterrane struiken, kruiden, cipressenbessen, klassieke bramen en donkere fruitnoten. Smaak vol dichte tannines, zonder dat het ontbreekt aan precisie en finesse.
Complex red blended in the number sequence of the master mathematician.
Château Canon is een 1er Grand Cru Classé ‘B’ van Saint-Émilion. In 1996 werd het château overgenomen door Alain en Gerard Wertheimer, de eigenaren van het luxe merk Chanel. Voor het maken van de wijn is Nicolas Audebert verantwoordelijk, een bekende wijn
Deze wijn wordt gemaakt door Lukas van Loggerenberg. Alles wat over deze wijn wordt geschreven is in superlatieven, laat staan dat de gedachte bij je op komt dat het uit Zuid-Afrika komt..... laat deze wijn figuurlijk over je heen komen en ervaar ultieme
De kleur van de wijn is robijnrood. Aantrekkelijke aroma's van bosbessen, kersen en bramen. Fruitig van smaak met een zachte afdronk.
Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Cabernet Franc
Kruiden, viooltjes, kersen en bosbessen, vanille, kaneel en kruidnagel, prachtig subtiel, verleidelijke smaak, sap en fruit, kersen, chocola, pruimen en vanille, heerlijk elegant en gepolijst. Krachtige rode wijn.
De Blason d’Issan is de tweede wijn van Château d’Issan, de beroemde grand cru classé uit Margaux. Deze werd in 1995 geïntroduceerd om een selectie te maken in de oogst: de jongere wijngaarden geven meer souplesse en minder concentratie en tannine dan wij
Grand Vin Pauillac (Premier Grand Cru Classé)
De wijn is robijnrood van kleur en is opmerkelijk fris en fruitig van geur, met aroma’s van rode kers, pruim en bosbessen. Geaccentueerd door hints van pittige szechuan- en cayennepeper. De smaak van de wijn is genereus, met sappig rood fruit.
Aroma's van zwart fruit maar ook floraal (viooltjes) met hints van koffie en cacao.
Rijp rood fruit met tonen van rozenblaadjes, marsmallows en iets van kaneel op de achtergrond. De zachte tannine en de fijne zuren geven de wijn het unieke frivole en lichte karakter. Wij adviseren deze wijn gekoeld te serveren op zo'n 14 graden.