Spannend en energiek met rozenblaadjes, steranijs, munt, rode kers en framboos
Aroma's van zwart fruit maar ook floraal (viooltjes) met hints van koffie en cacao.
De Brunello di Montalcino van Gaja is afkomstig van Pieve Santa Restituta, het landgoed dat in 1994 werd aangekocht door Angelo Gaja.
Het is een zeer elegante Brunello met een mondvullende, rijpe structuur, zwoele tannines, confiture, kruidige houttonen
Boeket van frambozen en wilde aardbeien met houtachtige tonen. In de mond is de wijn medium-body, met zeer soepele tannines en een mooie zuurgraad. Château Lynch-Moussas 2015 onthult een kruidige en uiterst aanhoudende afdronk.
Sprankelend robijn rood in kleur. In de neus aroma's van aardbeien, marene kersen en bramen met een lichte toon van eikenhout en bosgrond. De smaak heeft een fijne structuur door de ronde tannines die vooral het fruit mooi ondersteunen en een prettige afd
Een fruitige en florale wijn met aroma’s van gerijpt rood fruit. Een zachte textuur en een harmonieuze afdronk. Om zijn harmonie te bereiken heeft de wijn twee tot drie jaar tijd nodig met een bewaarpotentieel van 8 tot 10 jaar.
Sappig en levendig met aardbei en framboos
In de neus mooie florale aroma’s met hints van tabak. Op het palet rijpe zwarte kersen en donkere pruimen met een ondertoon van leder, koffie en specerijen. Rijke tannines zorgen voor een zachte afdronk.
De druiven voor de Barolo Monvigliero zijn afkomstig uit de Monvigliero cru in de gemeente Verduno. De bodem bestaat hier voornamelijk uit kalksteen en krijt.