De Anjou Rouge van Château de Fesles is soepel en elegant, met zijdezachte tannines. Een plezierwijn die het best jong gedronken wordt. Fruitige en evenwichtige neus. We vinden aroma's van rijp rood fruit (kersen, frambozen).
Een scala aan aroma’s van rode bessen, een combinatie van pruimen, frambozen, aardbeien en bosbessen. Gelaagd met een spectrum van rooibos, granaatappel en gepolijst leer om deze heerlijke Syrah van maritieme oorsprong af te maken.
Pairs perfectly with game such as pheasant, partridge or venison. Can also accompany soft cheeses, such as Reblochon, Citeaux or Mont d'Or.
Prachtig voorbeeld van een moderne, heerlijk soepele Pinotage, breed en intens, met chocola, kruiden en vanille, specerijen, zwarte kersen, koffie, weelderig in de smaak, karaktervol, heerlijk soepel, met peper en wat room. Heerlijk bij rillette van eend,
Het in 2000 opgerichte Toscaanse wijnhuis van de charismatische Bibi Graetz heeft de afgelopen twintig jaar een ware cultstatus bereikt. Het wijnhuis kent met zijn eigenzinnige wijnen én kunstzinnige etiketten vele liefhebbers. Daar hoort ook de internati
Veuve Clicquot Rosé is elegant en verleidelijk, verrassend intens en heeft een verrukkelijk accent van klein rood fruit in parfum en smaak.
Het wijnhuis is gespecialiseerd in het produceren van wijnen op basis van Pinot Noir en Chardonnay. Ze richten zich met name op het produceren van zeer unieke, expressieve en terroir gedreven wijnen, die algemeen worden beschouwd als de beste in Zuid-Afri
Angelo Gaja (1940) werd beroemd door zijn wereldwijd begeerde Piemontese wijnen. Inmiddels bezit hij ook twee domeinen in Toscane, te weten Ca’Marcanda in Bolgheri en Pieve Santa Restituta in Montalcino. De wijngaarden van Pieve Santa Restituta staan lout
De kleur is pastelroze met zachte rosewood (pallisander) tinten. De wijn toont een frisse neus met aroma's van rode bessen, citrusvruchten en wilde bloesem. Weelderig en fruitig in de mond met een zijdezacht mondgevoel.
De Sasso di Luna Brunello di Montalcino verwent uw zintuigen met een frisse citrusnoot die doet denken aan bloedsinaasappelsap, vergezeld van de zoete frisheid van granaatappelpitten en rode bessen.