Gemaakt van biologisch verbouwde druiven, biedt Rosso di Montalcino aroma's van rijp donker fruit, bewerkte aarde en leer. De vooraanstaande smaak doet denken aan kersen gemarineerd in likeur, zoethout en sinaasappelzeste, naast taaie tannines.
2022 Magnum Pinot Noir, Louis Jadot Couvent des Jacobins
Afkomstig van wijngaard Clos St Jean, een van de mooiste wijngaarden van de appellatie. Er zitten wijnstokken bij van 80 en 90 jaar oud.
Deze Primitivo di Manduria heeft een robijnrode kleur met tinten van violet. In de neus komen intense, complexe, fruitige aroma’s naar voren met hints van klein rood fruit, zoals kersen en bramen. Deze wijn heeft een fluweelachtige textuur en is zacht en
Deze heldere robijnrode wijn heeft intense, verfijnde en fruitige aroma's. Er zijn nuances van kersen, aardbeien en kruidige tonen. In de mond heeft het een subtiele aanzet en een fruitige, lichte structuur. De afdronk is fris en aromatisch.
De kleur is diep, met een granaattint en paarse tinten. De neus vertoont verleidelijke laagjes gemalen zwart fruit als donkere kersen, bramen en zwarte bessen die in het glas evalueren in iets rokerige tonen en zoethouttonen.
Volle rode wijn met tonen van rijpe zwarte bessen, drop, ceder, iets eiken en een hintje rode peper. Een gebalanceerde verfijnde wijn met veel structuur en rijpe tannines.
Deze Blanc de Noirs is de nieuwste aanwinst van Bruno Paillard en in 2023 op de markt gekomen. Er worden worden maar 5000 flessen van deze wijn gemaakt.
Pairs perfectly with game such as pheasant, partridge or venison. Can also accompany soft cheeses, such as Reblochon, Citeaux or Mont d'Or.
Prachtig voorbeeld van een moderne, heerlijk soepele Pinotage, breed en intens, met chocola, kruiden en vanille, specerijen, zwarte kersen, koffie, weelderig in de smaak, karaktervol, heerlijk soepel, met peper en wat room. Heerlijk bij rillette van eend,