Goed uitgebalanceerde, fruitige rosé die eenvoudig, fris en verfrissend is. Het biedt een delicate geur van perzik en zwarte bessen en heeft een vleugje specerijen.
Glanzend en doorschijnend bleek roze. Delicate rode bessen, mineraliteit en een vleugje specerijen.
Volgele kleur, met in de neus tropisch fruit, geroosterd brood en hazelnoten.
Lichtroze van kleur met een fijne, bloemige neus. Nadat de Champagne in aanraking is geweest met zuurstof blijven bloemige geuren de boventoon voeren, aangevuld door aroma’s van wilde aardbeien en wat meer rokerige toetsen. De smaak is fris en levendig, m
Een weelderige wijn, strokleurig met gouden reflecties. In de neus wordt zijn jeugd gekenmerkt door bloemige tonen en aroma’s van honing en hazelnoot. Na verloop van tijd versterken de aroma’s van abrikoos, perzik en hazelnoot.
Deze Condrieu, met zijn groene schittering, biedt een complex palet van aroma's zoals viooltjes, abrikozen, perziken, honing en gedroogd fruit, met een vettige structuur en een overvloed aan tropisch fruit in de afdronk.
Brédif verheft het maken van wijnen van Chenin Blanc tot kunst. Deze Marc Brédif Vouvray Classic is vol, tropisch en mineralig in geur en ‘off-dry’ in de smaak.
Deze kersenrode wijn heeft een intense neus met geïntegreerde houtaroma's en zwart fruit, vooral rijpe pruimen. In de mond is hij volumineus met nobele tannines en een fruitige sensatie.
Deze robijnrode wijn ademt elegantie en complexiteit. De neus onthult een rijk boeket van zwart fruit zoals pruimen, kersen en bramen, aangevuld met rood fruit, balsamico en kruidige tonen, met een hint van pure chocolade.
Stevige rode wijn met aangename geur van rijp zwart fruit, kersen, specerijen en eiken. De inzet is rijk en kruidig met veel fruit en een hintje chocolade. De afdronk met een verfijnde tanninestructuur en veel lengte.
2023 Albino Armani Egle Valpolicella Classico Superiore
The slopes around Mancey, Vers, Royer and Martailly-Les-Brancion. Limestone subsoil and clay-limestone soils with layers of white marl.
Pairs well with fish and white meats, dishes such as salmon quenelles, truffled liver terrine, or even a fattened hen in a Nantua sauce.