De 21 Gables dankt zijn naam aan de 21 Cape Dutch monumenten van Spier. Dit is een Chenin blanc met een bijzondere diepgang en complexiteit. Vol en krachtig, gedroogde abrikozen, vanille, rokerig, honing, vleugje sinaasappel, aromatisch en intens, fijne z
Helder bleekroze, fris en expressief met perzik, citrus, klein rood fruit en rozenblaadjes
Clément and Florian Berthier combine traditional and modern-day practices to carry out the mission conferred upon them by their father:
to preserve the family heritage with the same diligence.
"Oh Pinot Noir!... Ook bekend als "liefde op het eerste gezicht". Er is absoluut niets dat Pinot Noir niet kan oplossen. Als je moe bent na een lange dag, geloof me, deze wijn is het beste tegengif!" - Sophie Schaal
Field blend of local varieties: Tinto Fino, Navarro, Valenciano, Albillo and others.
Planting density 3,800 vines/ha
100% organic
Verleidelijk, met het fruit mooi op de voorgrond, kersen en bosbessen en viooltjes.
Het wijnhuis is gespecialiseerd in het produceren van wijnen op basis van Pinot Noir en Chardonnay. Ze richten zich met name op het produceren van zeer unieke, expressieve en terroir gedreven wijnen, die algemeen worden beschouwd als de beste in Zuid-Afri
Spannend en energiek met rozenblaadjes, steranijs, munt, rode kers en framboos
De druiven voor de Barolo Monvigliero zijn afkomstig uit de Monvigliero cru in de gemeente Verduno. De bodem bestaat hier voornamelijk uit kalksteen en krijt.
Heerlijke licht aromatische, sappige en verkwikkend frisse wijn, die uitblinkt door zijn fruitige karakter. Zowel in de neus als in de afdronk komen vooral aroma's naar voren van meloen, ananas en citrus fruit.
KLIMAAT & TERROIR: Een mild continentaal klimaat waarbij de stokken staan aangeplant op uiteenlopende bodemsoorten: rotsgesteente als graniet en leisteen maar ook zand, leem en kalk. De druiven voor deze wijn komen van wijngaarden gedomineerd door kiezels
Chardonnay uit het zuiden van Frankrijk met het karakteristieke 'botertje'