Rokerig, bosbessen en bramen, aardbeien, een fijne vanilletoon. Heerlijk soepel, vleugje kruidigheid, elegant en zacht. Medium-krachtige rode wijn. Lekker met gegrilde zalm, varkenskoteletten of risotto met paddenstoelen.
Krachtig en harmonieus, waarin de authentieke kenmerken van het terroir mooi tot uiting komen. Een rijke, volle en vlezige wijn die zeker ook voldoende elegantie kent. In de smaak rijpe fruittonen van bosbessen, bramen en zwarte kers. In evenwicht door zi
Een zuivere, breed inzetbare, witte Bourgogne. Heeft een fris aroma met limoen en toast, smaakt krachtig, rond en gebalanceerd met een heerlijke, aanhoudende afdronk.
Prachtige uitdossing. Provençaalse rosé in ultimo! Rood fruit, kruidig, fris.
Gemaakt van biologisch verbouwde druiven, biedt Rosso di Montalcino aroma's van rijp donker fruit, bewerkte aarde en leer. De vooraanstaande smaak doet denken aan kersen gemarineerd in likeur, zoethout en sinaasappelzeste, naast taaie tannines.