De wijn rijpt gedurende 10 maanden in betonnen tanks en in eikenhoutenvaten. Aroma's van aardbeien met zachte kruidigheid en een uitzonderlijk lange afdronk. Om zijn harmonie te bereiken heeft de wijn twee tot drie jaar tijd nodig.
Het wijnhuis is gespecialiseerd in het produceren van wijnen op basis van Pinot Noir en Chardonnay. Ze richten zich met name op het produceren van zeer unieke, expressieve en terroir gedreven wijnen, die algemeen worden beschouwd als de beste in Zuid-Afri
2021 Domaine Bachey-Legros Vieilles Vignes Santenay 1er Cru 'La Comme'
Complexe wijn met karakteristieke smaak- en geurpalet. De helderrode wijn heeft een fijne geur van kers, kruidkoek en mooi geïntegreerde houttonen. De smaak is verfijnd met prettige, rijpe zuren en uitgesproken tonen van rijpe bessen.
Diepe robijnrode kleur in het glas. Deze krachtige wijn biedt rijke smaken van donkere kersen en bramen, ondersteund door tonen van tabak, rozijnen en gedroogde vijgen. In de mond gevolgd door hints van bramen, iets vanille en chocolade, kaneel en koffie.
Diepe granaatrode kleur. De geur van de Haute Pierre toont sterke aroma's van specerijen en rijp rood fruit. In de smaak een krachtig rijk karakter met een fraaie tannine structuur, de afdronk toont intense zoethoutachtige tonen.
Helder en dieprood met rijp rood fruit, specerijen, een sappige, zachte smaak en rijpe tannines
De wijn rijpt gedurende 10 maanden in betonnen tanks en in nieuwe en één en twee jaar oude eikenhoutenvaten. Het resulteert in een dieprode wijn met aroma’s van zwarte vruchten, witte peper en stevige tannines.
2023 Domaine Jean Chauvenet Vieilles Vignes Nuits-Saint-Georges
Château Canon is een 1er Grand Cru Classé ‘B’ van Saint-Émilion. In 1996 werd het château overgenomen door Alain en Gerard Wertheimer, de eigenaren van het luxe merk Chanel. Voor het maken van de wijn is Nicolas Audebert verantwoordelijk, een bekende wijn
Angelo Gaja (1940) werd beroemd door zijn wereldwijd begeerde Piemontese wijnen. Inmiddels bezit hij ook twee domeinen in Toscane, te weten Ca’Marcanda in Bolgheri en Pieve Santa Restituta in Montalcino. De wijngaarden van Pieve Santa Restituta staan lout
Aroma's van zwart fruit maar ook floraal (viooltjes) met hints van koffie en cacao.
Gemaakt van biologisch verbouwde druiven, biedt Rosso di Montalcino aroma's van rijp donker fruit, bewerkte aarde en leer. De vooraanstaande smaak doet denken aan kersen gemarineerd in likeur, zoethout en sinaasappelzeste, naast taaie tannines.