Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel 2018 Mas Fuertes Campo de Fulboll

2018 Mas Fuertes Campo de Fulboll

€20,75
Dit is een blend van Syrah, Petit Verdot & Cabernet Sauvignon.Mas Fuertes wordt geproduceerd op een landgoed gelegen in het La D'Empordà-gebied. Dit is in het noordoosten van Spanje. De prachtige kleurencombinatie van groen, blauw en een vleugje paars is
De Larense wijnkoperij.
 • Wijnimporteur met eigen (web)winkel en proeflokaal
  Vragen over een product? Bel: 035-5311311
 • Al 35 jaar ervaring
  Kom langs voor het beste wijnadvies
 • Bezorging
  Wegens grote drukte kan de levertijd afwijken
 • Mooiste wijnwinkel in 't Gooi
  Torenlaan 33a, 1251 HG Laren
Beschrijving

Mas Fuertes Campo de Fulboll

Spanje 

La Bisbal D’emporda

Dit is een blend van Syrah, Petit Verdot & Cabernet Sauvignon.
Mas Fuertes wordt geproduceerd op een landgoed gelegen in het La D'Empordà-gebied. Dit is in het noordoosten van Spanje. De prachtige kleurencombinatie van groen, blauw en een vleugje paars is overal te zien. De cultuur van het wijn maken, de kennis van het proces en het product, stammen uit de 6e eeuw voor Christus. De naam D’Empordà stamt af van de belangrijke Griekse kolonie in het land, de Empúries, een stad die na eeuwen haar naam gaf aan de hele regio: L'Empordà

De wijngaard van Mas Fuertes ligt op de noordelijke hellingen van het Gavarres-massief en aan de zuidkant van de Empordanese vlakten.  

In dit prachtige gebied is een nieuwe en unieke wijngaard ontstaan met een bijzondere manier van wijn maken. De druiven danken hun naam aan de faciliteiten van het landgoed. Zo zijn de druiven van Campo de Futboll bij het voetbalveld gepland. Alle druiven worden met de hand geplukt en de planten worden met biologische producten verzorgd. 

De combinatie van Cabernet Sauvignon, Petit Verdot met Syrah geeft een complexe wijn met sterke aanwezigheid van fruitige aroma's van de Syrah druif. De rijping in eikenhouten vaten geeft de wijn een karakteristieke smaak.