Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel 2021 Dreissigacker Riesling Organic Trocken

2021 Dreissigacker Riesling Organic Trocken

€14,50
Kristalheldere, licht gele kleur. In de neus iets bloemig met prachtige tonen van rijpe groene appel. De smaak is zeer geconcentreerd, krachtig gewoon! En deze verrukkelijk smaak blijft lang hangen. De afdronk is droog.
De Larense wijnkoperij.
 • Wijnimporteur met eigen (web)winkel en proeflokaal
  Vragen over een product? Bel: 035-5311311
 • Al 35 jaar ervaring
  Kom langs voor het beste wijnadvies
 • Bezorging
  Wegens grote drukte kan de levertijd afwijken
 • Mooiste wijnwinkel in 't Gooi
  Torenlaan 33a, 1251 HG Laren
Beschrijving

Tegenwoordig is Jochen Dreissigacker de eigenaar en wijnmaker van het familiedomein. Hij is een schoolvoorbeeld van hoe je een wijnbedrijf, wat je van ouders overneemt, een 180 graden ommedraai geeft. Inmiddels behoort hij tot de top van Duitse wijnbedrijven. En is super hip. In mei 2022 organiseerde Dreissigacker een proeverij voor 10.000 mensen in Hamburg.

Jochen heeft zijn kennis en visionaire blik de vrije loop kunnen laten, waardoor zijn wijnen nu door de kenners als ultiem worden bestempeld. Eerst heeft hij goed gekeken wat de bestaande wijngaarden konden bieden. Daar heeft hij vervolgens de kwaliteit van de wijnen op heeft afgestemd. Met name zijn serie Chardonnay’s zijn een serieuze bedreiging voor de grote wijnen uit de Bourgogne. Bovendien weet hij top kwaliteit te combineren met een moderne, maar ook vriendelijke marketing strategie. Er is waarschijnlijk geen wijnbedrijf in Duitsland zo actief op social media als Dreissigacker.